• kedd - 2021-08-03

    Levesek

    • Frankfurti leves
    • Hideg erdeigyümölcs leves

    Főételek

    • Disznótoros, párolt káposztával, tört burgonyával
    • Csirkemell trópusi raguval, kukoricás rizzsel
    • Karfiol rántva francia saláta
  • szerda - 2021-08-04

    Levesek

    • Sárgadinnye krémleves
    • Lencsegulyás

    Főételek

    • Sertéssült zöldbors mártásban, főtt burgonyával
    • Csirkecomb dobverő rántva, burgonyapürével
    • Hideg tésztasaláta
  • csütörtök - 2021-08-05

    Levesek

    • Hideg áfonyaleves
    • Kacsa erőleves lúdgége tésztával

    Főételek

    • Mézes-chilis csirkeszárny, steak burgonyával, friss salátával
    • Sertésszelet hentes módra, bulgúrral
    • Grillezett camembert sajt salátaágyon
  • péntek - 2021-08-06

    Levesek

    • Hideg trópusigyümölcs leves
    • Marhagulyás

    Főételek

    • Székelykáposzta
    • Kijevi csirkemell tavaszi rizzsel
    • Rizsfelfújt csokoládé öntettel
  • szombat - 2021-08-07

    Levesek

    • Hideg szilva-krémleves fahéj habbal
    • Grízgombócleves

    Főételek

    • Velős sertésszelet, gombás rizzsel
    • Rántott halfilé, almaecetes burgonyasalátával
    • Görög saláta cukkini fasírttal

Menü ajánlatunk hétfőtől péntekig 11-15 óráig, szombaton 11-14 óráig érvényes.

Allergének:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
6. Szójabab és a belőle készült termékek
7. Tej és az abból készült termékek
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
9. Zeller és a belőle készült termékek
10. Mustár és a belőle készült termékek
11. Szezámmag és a belőle készült termékek
12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek