• kedd - 2021-06-15

    Levesek

    • Mustáros lencsekrémleves
    • Marhaerőleves

    Főételek

    • Rántott halfilé majonézes burgonyasalátával
    • Csirkepaprikás petrezselymes galuskával
    • Zöldséges lasagne
  • szerda - 2021-06-16

    Levesek

    • Póréhagymakrémleves
    • Legényfogóleves

    Főételek

    • Sült oldalas sárgaborsófőzelékkel
    • Füstölt sajttal töltött jércemell bulgurral
    • Karfiolfasírt rizottóágyon
  • csütörtök - 2021-06-17

    Levesek

    • Fahéjas almaleves hidegen
    • Rozmaringos sertésraguleves

    Főételek

    • Sörben párolt csülök sült nudlival
    • Rablóhús nyársról húzva, salátaágyon
    • Tzatziki saláta barna rizzsel, tükörtojással
  • péntek - 2021-06-18

    Levesek

    • Csicseriborsó-krémleves
    • Korhelyleves

    Főételek

    • Temesvári szelet tócsnival
    • Harcsafilé kapormártással, galuskával
    • Aranygaluska vaníliasodóval
  • szombat - 2021-06-19

    Levesek

    • Kakukkfüves burgonyakrémleves
    • Frankfurti leves

    Főételek

    • Bakonyi sertésszelet gerslivel
    • Mézes, mustáros csirkemell jázmin rizzsel
    • Házi tehénsajt rántva, salátaágyon

Menü ajánlatunk hétfőtől péntekig 11-15 óráig, szombaton 11-14 óráig érvényes.

Allergének:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
6. Szójabab és a belőle készült termékek
7. Tej és az abból készült termékek
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
9. Zeller és a belőle készült termékek
10. Mustár és a belőle készült termékek
11. Szezámmag és a belőle készült termékek
12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek