Üres hasnak
nem elég a szép szó

Volt egy álmom...

Egy hely, ahol a fogyatékos emberek lehetőséget kapnak bemutatni képességeik sokszínűségét, és a legtöbbjüket jellemző lenyűgöző akaraterőt.
Egy hely, ahová betérve meggyőződhetünk arról, hogy megfelelő körülmények biztosítása esetén, szinte mindenre képes lehet egy fogyatékos ember is.

Mészáros Andrea
ügyvezető

Aktuális menü

  • 2025-02-17

    hétfő

    Levesek

    • Sajtkrémleves pirítós kenyérrel
    • Tejszínes sertés raguleves

    Főételek

    • Fűszeres gyömbéres sertéstokány bulgurral
    • Zöldséges kuszkusz csirkemellel és fehérboros mártással
    • Rántott sajt rizzsel és tartárral
  • 2025-02-18

    kedd

    Levesek

    • Bazsalikomos paradicsomleves
    • Kolbászos burgonyaleves

    Főételek

    • Rakott zöldbab tejföllel
    • Rántott csirkecombfilé hasábburgonyával és káposztasalátával
    • Marokkói karfiolos ragu zöldfűszeres puliszkával
  • 2025-02-19

    szerda

    Levesek

    • Erőleves fridattó
    • Lencseleves csipetkével

    Főételek

    • Tökfőzelék sertéspörkölttel
    • Párizsi csirkemell rizi-bizivel
    • Zöldséges burgonya csőben sütve
  • 2025-02-20

    csütörtök

    Levesek

    • Olasz zöldségkrémleves pirított kenyérkockával
    • Rozmaringos csirkeleves

    Főételek

    • Natúrszelet sültburgonyával és céklasalátával
    • Harcsa paprikás túrós csuszával
    • Brokkolis burgonyafőzelék rántott hagymakarikával
  • 2025-02-21

    péntek

    Levesek

    • Pikáns padlizsánkrémleves levesgyönggyel
    • Gulyásleves

    Főételek

    • Bolognai spagetti
    • Fokhagymás sajttal töltött csirkemell házi steak burgonyával
    • Pozsonyi kocka
  • 2025-02-22

    szombat

    Levesek

    • Sárgarépás rizskrémleves pirított magokkal
    • Jókai-bableves

    Főételek

    • Budapest szelet pirított karika burgonyával
    • Gyros-tál
    • Töltött cukkini fűszeres paradicsommártással és rizzsel
Magyar Turizmus Minőségi Díj logó
Fenntartható vendéglátóhely logó

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj az aktualitásokról, rendezvényeinkről és a heti menüről!